Kış Aylarına Özel Makyaj Önerileri


   Kış Aylarına Özel Makyaj Önerileri

   
kış makyajı, kışa özel makyaj,Yaklaşan soğuk havalarla birlikte kış aylarına özel makyaj arayışları da başladı. Kış ayları, soğuktan kızaran yanakları ve sulanan gözleri de beraberinde getirir. Peki bu tarz durumlarla baş etmek için kışın nasıl bir makyaj uygulamalıyız?





 Kış Makyajının Püf Noktaları

      Kat kat giyilen şapkalar ve takılan kaşkollardan sonra en çok dikkat çeken yerimiz gözlerimiz oluyor. Göz kapaklarımıza nemlendirici krem uygulamak ve soğuğun etkisiyle moraran gözaltlarımız için kapatıcı uygulamak, göz makyajımız için en önemli adımdır ve göz makyajımızı daha kalıcı hale getirmemize de yardımcıdır.
      Soğuğun etkisiyle çatlaklar oluşan dudaklarımız içinse nemlendiricilerin önemi büyüktür. Bordo ve tonlarında rujlar kış ayları için ideal bir seçim olacaktır.
       Allık seçerken yoğun ve abartı renklerden sakınmakta fayda var. Daha hafif yoğunlukta ve sadece yanaklarımızı ön plana çıkarmak için kullanabileceğimiz bir allık seçmek, kış aylarında daha orantılı ve doğal bir görünüm oluşturacaktır.

Bu konular da ilginiz çekebilir...

Şeffaf Dudak Kalemi Nedir?

Minimalist Makyaj Nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Nuxe Kuru Yağ ile Kişişel Bakım

Nuxe kuru yağ, kişisel bakımda cildinde yağlanma hissi sevmeyenler için en doğru adrestir. Cilt üzerine uygulandığına hızlı emilen ve ol...