Minimalist Makyaj Nedir?

doğal makyaj, makyaj, minimalist makyaj, ten rengine uygun makyaj, açık ten, bronz ten, yanık ten,

Minimalist Makyaj Nedir?

İstediğiniz etkiyi yakalamak için yapabileceğiniz makyaj çeşitlerinin sınırı yoktur. Fakat size ve cildinize uygun şekilde yapılmış bir makyajın yarattığı etki gibisi de yoktur. Minimalist bir makyajın temelinde de işte bu yatar. Ten renginize göre yapılmış bir makyaj, hem yüzünüzü daha iyi ortaya çıkaracaktır hem de sizi yapaylıktan uzak tutacaktır. Peki minimalist bir makyaj için,  ten rengimize uygun seçimleri nasıl yapacağız?





Açık tenler:
 Açık bir ten rengine sahipseniz, şeftali pembesi ve şeftali tonları sizin için uygun bir seçim olacaktır. Özellikle göz altlarınızda ve göz çevrenizde şeftali pembesi tonlarında bir makyaj yapmak doğal ve minimalist bir görünüm için iyi bir adım olacaktır.

Bronz tenler:
Aşırıya kaçmadığınız sürece hafif ve parıltılı bir dokunuş ile bronz teniniz üzerinde doğal bir ışıltı oluşturabilirsiniz. Bu tarz bir dokunuş, cildinizi daha iyi ortaya çıkartacağı gibi aynı zamanda da güzel bir etki yaratacaktır.

Yanık tenler:
İster göz çevrenizi gölgelendirmek için olsun isterse dudaklarınızı renklendirmek için olsun, yanık bir ten rengine sahipseniz sizin için doğru tercih olacaktır.

Bu konular da ilginizi çekebilir...

Kırmızı Ruj Kullanmanın İncelikleri

Şeffaf Dudak Kalemi Nasıl Uygulanır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Nuxe Kuru Yağ ile Kişişel Bakım

Nuxe kuru yağ, kişisel bakımda cildinde yağlanma hissi sevmeyenler için en doğru adrestir. Cilt üzerine uygulandığına hızlı emilen ve ol...