Saç Renginizle Uyumlu Ruj Seçimi


saç rengine göre ruj,ruj seçimi,siyah saçlar için ruj Saç Renginizle Uyumlu Ruj Seçimi

 Makyajınızın en önemli tamamlayıcılarından olan ruj, seçim yaparken en çok zorlanılan makyaj ürünlerinin başında gelir. Yüzünüzün birçok özelliğine göre ruj seçimi yapılabilir ama ruj seçiminizi etkileyecek en önemli noktalardan biri de saç renginizdir. Bu yazımızda saç renginize uygun ruj seçiminizin nasıl olması gerektiğinden bahsedeceğiz.


Açık ve sarı saçlı kadınlar için; kırmızı ve açık pembe rujlar saçınız rengini daha çok ortaya çıkaracaktır. Eğer bu tarz açık renkte bir saça sahipseniz altın tonlarında ve koyu ruj seçimlerinden sakınmalısınız.

Kestane tonlarında ki saçlar için; şeftali tonlarında rujlar seçmeniz sizin için daha uygun olacaktır. Turuncu ve bronz tonlarında allıklardan ise uzak durmanızda fayda var.

Siyah saçlar için; kırmızı ruj seçimi, dudaklarınızı daha fazla ön plana çıkarır. Soluk tonlar ve pembe  ise kötü bir görünüm oluşturacaktır. 

Kızıl saçlar için; şeftali tonları ve daha çok nude tonlarında ki renkler sizin için uygun bir seçim olur.

Bu konularda ilginizi çekebilir...

Kış Aylarına Özel Makyaj Önerileri

Yeni Başlayanlar İçin Göz Farı Kullanımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Nuxe Kuru Yağ ile Kişişel Bakım

Nuxe kuru yağ, kişisel bakımda cildinde yağlanma hissi sevmeyenler için en doğru adrestir. Cilt üzerine uygulandığına hızlı emilen ve ol...