Kuru Ciltler için Makyaj Tavsiyeleri

kuru ciltler için makyaj, makyaj, kozmetik, güzellik, kuru ciltler için nemlendirici,

Kuru Ciltler için Makyaj Tavsiyeleri

Pul pul dökülmelere ve yüzde çizgilerin oluşumuna oldukça müsait bir cilt tipidir. Kuru cilt yapısına sahip kadınlar için bakım yapmak kadar  makyaj yapmak da bir sorun haline gelebiliyor. En büyük sorun ise yaptığınız makyajın sönük ve cansız gözükmesi oluyor. Bu yazımızda sizlere kuru cilt yapısına sahip kadınlar için makyaj önerileri vereceğiz.
  • ·         Her zaman yapmanız gerektiği gibi makyaj öncesi cildinizi iyice yıkamanız ve yüzünüzü kirden arındırmanız gerekiyor.
  • ·         Sonraki yapacağınız işlem ise kuru ciltler için çok daha önemli olan nemlendirici kullanımı. Makyaj öncesi kullanacağınız nemlendirici hem yüzünüzde ki kan akışını hızlandırır hem de makyajınızın daha canlı ve parlak görünmesini sağlar.
  • ·         Doğru fondöteni seçmek de kuru ciltler için bir o kadar önemli. Kuru bir cilt yapısına sahipseniz krem formunda ki fondötenler daha uygun olacaktır.
  • ·         Allık seçerken de aynı şekilde krem formunda ve yağ içeren allıklar tercihler etmelisiniz.

Bu konular da ilginizi çekebilir...

Yeni Başlayanlar İçin Göz Farı Kullanımı

Günlük Makyaj Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Nuxe Kuru Yağ ile Kişişel Bakım

Nuxe kuru yağ, kişisel bakımda cildinde yağlanma hissi sevmeyenler için en doğru adrestir. Cilt üzerine uygulandığına hızlı emilen ve ol...