Allık Sürmenin İncelikleri

makyaj, allık, allık nasıl sürülür, yağlı ciltler, kuru ciltler, toz allık, allık seçimi

Allık Sürmenin İncelikleri

Daha sağlıklı ve canlı bir görünüm için makyajın en önemli tamamlayıcısıdır allıklar. Özellikle elmacık kemiklerini vurgulamak için kullanılan allıkların daha birçok kullanım alanı vardır. Her mevsim yüzünüze yeni bir hava katabileceğiniz allıklar çoğu kadının vazgeçilmezi olmayı başarmıştır.
·        Doğru allı renginizi seçmek için yanağınızı hafifçe sıkın. Oluşan kızarıklığın tonu sizin için uygun olan doğru allık renginizdir.
·        Allığı sürerken önce geniş bir alandan başlayın daha sonra asıl ortaya çıkarmak istediğiniz noktalara doğru daraltın.
·        Cilt yapınız da ne tip bir allık seçeceğiniz konusunda oldukça önemli. Krem formunda ki allıklar yağlı ciltler için iyi bir seçim olurken kuru ciltler içinse kötü bir görünüm oluşturacaktır.
·        Toz formunda bir allık kullanıyorsanız fırçayı allığa sürdükten sonra fırçanın ucuna hafifçe üflemeniz tortuları uzaklaştıracaktır.


Bu konular da ilginizi çekebilir...

Kapatıcı Kullanırken Yapılan Hatalar

Yeni Başlayanlar İçin Göz Farı Kullanımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Nuxe Kuru Yağ ile Kişişel Bakım

Nuxe kuru yağ, kişisel bakımda cildinde yağlanma hissi sevmeyenler için en doğru adrestir. Cilt üzerine uygulandığına hızlı emilen ve ol...